Yo aprendo un poco español!

6.2.
En drøy uke igjen av spanskkurset nå. Blir spennende å teste ut hvor mye jeg egentlig kan…
Det kom nye elever denne uka og jeg ble plassert i en klasse der alle hadde hatt minimum 2 år med spansk! Det var jo litt festlig da læreren tok runde og spurte hvor lenge vi hadde studert spansk, og jeg var den siste som svarte: 2 uker…(sporadisk latter).
Det er for så vidt ok, for jeg må skjerpe meg og lære fort. De første dagene har faktisk gått ganske greit.
Sist søndag tok jeg en tur til Jacó, byen der jeg egentlig skulle tilbringe de 2 siste månedene av oppholdet. Det er en turistby, med de fordeler og ulemper det fører med seg. Ikke noen stor by, men stranda var diger 🙂 det var over 30 grader og en luftfuktighet på minst ørtentusen prosent!
Det var gode surfebølger der, og vannet var faktisk såpass varmt at det ikke var forfriskende (beklager å måtte gni dette inn i vinternorge…) 🙂
Er greit at jeg ikke skal tilbringe 8 uker der, men jeg skal til Puntarenas i 6 uker, som har det samme klimaet, men er litt mindre turistifisert. Kan hende må jeg kaste inn håndkledet å be om et prosjekt et annet sted…noe som har vist seg å være svært lite problematisk.
All ære til Volunteering Design for fleksibiliteten!

Har ikke vært så flink til å ta bilder, men satser på at det blir bedre når jeg kommer skikkelig i gang med arbeidet. Legger ved et par bilder av stranda i Jacó, samt et bilde av mine to kompiser Eric (35, New York) og Tetsuro (38, Tokyo) (begge har reist videre). Eric og jeg ga ham navnet TetsHERO. Han solgte hus og bil og sa opp jobben i Tokyo for å reise i Sør-Amerika i et år! Spansken hans er på nivå med min, og engelsken like så, så han er en tøffing!

20130205-140817.jpg

20130205-140757.jpg

20130205-140745.jpg