What a loser, what a loser

Vel overstått!

Et nytt år, og mange muligheter til å fylle opp bloggen! Likevel har det tatt hele 6 dager før jeg har fått ut noe. Fy og fy.
Etter alle kalenderlukene ble jeg i stuss om hva jeg skulle skrive om nå, men i dag fikk jeg et godt innspill.

Helt siden 1993 har jeg spilt det fabelaktige Football Manager (dengang Championship Manager) på Amiga og PC. De siste årene har det vært tradisjon å kjøpe den nyeste utgaven hver høst eller til jul, men i år hadde jeg lurt på å la være.
Hallo, jeg er jo tross alt tobarnsfar. Hvordan skal jeg få tid til å kose meg i time etter time etter time inne i manageruniverset?

Heldigvis har jeg en omtenksom kone som ivaretok den gode tradisjonen denne gang. Mulig var det for selv å få litt fred til å spille Wii (for et fantastisk konsept!!), men jeg liker å tenke på det som en kjærlighetserklæring.

Jeg har rukket å kose meg litt allerede, men i dag fikk jeg et hint om at fremtiden kan være skummel (evt lys…kommer an på hvordan man ser det). Jeg fikk nemlig tilsendt et nyhetsbrev fra mine venner i SI Games med en link til traileren nedenfor (forøvrig et minus at han ene er Man Utd fan, men han slenger lit med leppa om Torquay, og jeg har en kompis som også er fan av laget fra hotellbyen…fnis).
Jeg tror jeg gleder meg…
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=MIQIT7xJcwA]

6 kommentarer


  1. Live-versjon????? JESUS! Visste eg aldri skulle kjøpt det der greiene der….


  2. Live…er det noe bra ? Sikkert ikke (håper jeg)


    1. Er redd det er KONGELIG! Hehe. Har ikke prøvd det ennå…regner med det koster spenn og, så…


  3. Tenk og rakka ned på the mighty Gulls. Men han fekk jo som fortjent 🙂

Comments are closed.