Vennligst legg igjen en beskjed etter pipetonen

Av og til blir jeg oppringt fra nummer jeg ikke kjenner og kan finne på å avvise samtalen (jaja, jeg avviser folk jeg kjenner og, jeg…).

Her om dagen fikk jeg en oppringning fra et tysk nummer og tenkte «nei, denne gidder jeg ikke svare på». Og takk for det! Ellers hadde jeg aldri fått denne fantastiske talebeskjeden:

Talemelding fra Tyskland et sted (MP3)

Det stoppet naturligvis ikke der. I løpet av de neste 20 minuttene fikk jeg 4 oppringninger, men ettersom jeg ble en smule skeptisk etter den første meldingen, lot jeg fortsatt være å svare. Den 5. gangen la vedkommende igjen en ny beskjed, denne gang MYE mer moderat, ja han virker nesten litt irritert:

Ny melding fra tyskeren (WAV) (jeg sier «tysker», men han høres ikke veldig tysk ut).

Jeg har fortsatt ikke ringt tilbake…