Ut av skapet…

Jeg har alltid vært (og er) en stor tilhenger av rock n roll! Led Zeppelin er mine favoritter, og jeg digger The Black Crowes, Black Sabbath, Jimi Hendrix, gammalt Clapton og Bowie og mye, mye annet godt fra 60- og 70-tallet.

Det meste av dette har jeg fått gjennom broren min (takk, Jænitch!), og som god lillebror er det ikke alltid lett å «bryte» med sitt forbilde og like noe annet.
Etter hvert har jeg funnet ut at jeg liker litt annen musikk også, stort sett i pop, rock, og hardrock-sjangerne.
En god kjæreste (nå kone) og gode venner har bidratt med innspill, og intens lytting til radio har åpnet opp for (for meg) skjulte skatter, som Ocean Colour Scene, Ben Harper, Jack Johnson, tidligere omtalt Antony & The Johnsons, The Black Keys + + +

Noe som var litt mer problematisk å godta var at jeg synes Eminiem hørtes litt kult ut, da den første plata hans kom. Jeg kunne ikke helt tillate meg å like verken ham eller musikken hans, men jeg ble likevel tiltrukket av musikken på et vis.
Hver gang det har blitt spilt Eminem-låter på radioen har jeg tenkt at

dette var kult…han er litt rå han fyren der…

for i neste øyeblikk å tenke:

uff nei, hip-hop og rap…blææ…

Men nå er det slutt!!
Etter å ha nevnt det for kona, har jeg nå fått den siste Eminem-plata i burdagspresang. Og jeg liker det.

Jeg liker Eminem! Verden får akseptere meg for den jeg er!

Eminem - Relapse
Eminem - Relapse

2 kommentarer


  1. You go girl!
    You go bro!

    Det finnes ikkje bedre saker enn å utvide sin horisont!


Comments are closed.