Seint ute…i år igjen

Reklamen på tv’en skrek det akkurat mot meg: «Jula er endelig her igjen!»

Hva?! Allerede? Jeg har jo ikke kjøpt en eneste presang! Ikke har jeg vaska gølvet eller børi ved heller!

Ja, jeg vet det, jeg er seint ute. De har jo tross alt reklamert for jula i en måned allerede. Julemarsipanen har ligget og fristet meg ved kassa i nærbutikken siden før løvet falt av trærne. Gutungen har sovet med briokatalogen under puta siden de siste gjestene dro fra bursdagsselskapet hans i august.

Det er klart, det er lett å bli lurt her i Årdal. Det er jo blant ikke tegn til snø. Å ja, og så viser jo datoen på pc’en min 11. NOVEMBER!!!

Jeg er sterk motstander av alle dager som morsdag,farsdag,valentine,halloween alt det der. Så vær så snill, la meg få kose meg med den beste av alle komersielle høytider i fred. Fra 20.-31. desember hadde passet meg fint.

4 kommentarer


  1. da ska du ikkje ta turen til Ikea, lura på kor mykje meir Jul dei har fått opp om to veker, for ikkje snakke om når vi er midt i desember 🙂

    Helsing,
    årdøl i «byen»


  2. Eg bør vel advara deg, sjølv om du no skal veta detta etter 9 år med meg:
    Eg startar julefeiringa i midten av november!


  3. Linda: Hehe. Veit det, men du maser i hvert fall ikke om det 24 timer i døgnet 🙂


Comments are closed.