Jordskjelv og skilpadder

25.1
Natt til i går var det et jordskjelv her. 5 på Richters skala, sa de. Jeg husker at jeg våkna, men tenkte ikke noe særlig mer på det, før læreren vår i dag spurte oss om vi hadde kjent noe. Da kom jeg på det, men trodde jeg hadde drømt.
Det var ikke noe voldsomt, og ingen skade skjedd med noe eller noen. De som var i Haugesund i fjor vår, husker kanskje jordskjelvet dengang. Mye det samme…

Ellers går det framover med spansken (ferdig med 6 av 20 dager), og det er gøy.
Jeg har og gjort om helt på programmet mitt her nede. Planen er nå at jeg skal til Peninsula Nicoya og Parque Nacional i to uker så snart jeg er ferdig med spanskkurset. Der skal jeg blant annet passe på skilpaddeegg(!). Deretter blir det 6 uker på en barneskole i Puntarenas.

¡Hasta luego!

1 kommentar


  1. Hei Per!
    Hyggelig mwed nytt fra Sør Amerika! Spennende tid for deg!! Lykke til med alt du erfarer og opplever.
    Fra o. Arvid

Comments are closed.