Ikkeno slankekur

19.1
Det var godt og gøy å komme i gang på skolebenken! Jeg kom inn i en «klasse» med to andre som hadde sin siste dag (etter en ukes kurs), men det gikk ganske greit. I neste uke blir jeg visstnok alene. En morsom og engasjert lærer, så jeg håper jeg får fortsette med henne.
Det er bare 3 timers undervisning om dagen, og jeg tenkte det var litt lite, men den første dagen var det akkurat passe.

Jeg trodde kanskje jeg skulle gå ned litt i vekt her nede, med ris og bønner som hovedingredienser i alt. Der tok jeg nok feil! Jeg har til gode å gå sulten ennå i hvert fall. Det er noen relativt gode porsjoner som blir servert, både til frokost, lunsj og middag, med brød, frukt, egg, kjøtt, grønnsaker og ris og bønner. Og alle jeg har pratet med sier det samme: vi må finne oss et sted å trene, ellers går dette aldri bra 🙂

Ligger et bilde av en typisk frokost nedenfor.

For å komme inn til skolen i sentrum, tar jeg bussen et kvarters tid. Bare det er en opplevelse. Turen koster 250 Colones, som er ca 3 kroner. Busstoppet er ikke merket, og det er egentlig ikke noen tidtabell. Det forteller litt om kulturen her. De tar det meste med knusende ro, og jeg liker det.
Trafikken er en smule kaotisk, og de fleste tuter før de kommer inn i et kryss. Bussen åpner dørene i god tid før den når stasjonen, så det er bare å holde seg fast.

Rett ved der jeg bor er det en fin liten park, og det er interessant å se at folk som er der ikke trenger å gjøre noe spesielt. De kan bare sitte helt i ro på benkene. Ingen telefoner, ipods, aviser eller noe. Bare avslapning, og jeg liker det 🙂

Hiver med et bilde av meg selv i parken, og et bilde av huset der jeg bor.

20130119-101410.jpg

20130119-070543.jpg

20130119-070535.jpg