Houston. We have no problems!

Akkurat kommet fram til hotellet her i Houston, og det er ca 20 timer siden jeg sto opp (04.00 er forholdsvis tidlig, fant jeg ut). Sovinga på flyet gikk ikke helt etter planen, og kroppen er virkelig innstilt på at det er midnatt, men er bare middagstid…puh.

Som førstereisgutt til USA prøver jeg å dra til meg det jeg kan av inntrykk (har fått en del forventninger og fordommer gjennom film og tv de siste tiåra).
Vi så vel ut som en gjeng zombier i køen ved immigrasjonskontrollen, men vi kom gjennom etter 1 times tid, og jeg som hadde forberedt meg på masse spørsmål måtte bare si at jeg skulle hjem igjen på søndag, så var alt ok.
«Alt for deres sikkerhet» var gjennomgangsmelodien, men etter å ha sett noen Michael Moore-filmer følte jeg at bildet og fingeravtrykkene mest var for USAs sikkerhet…de har jaggu mye data på meg allerede…

Bilparken og trafikkmaskinen er foreløpig det jeg har lagt mest merke til…svært er et stikkord…

Gleder meg til fortsettelsen.