Hei, jeg heter Per…

…og jeg er FM-holiker. Jeg har ikke spilt på tre måneder.

Misbruket begynte i 1993, med Championship ManagerAmiga. I begynnelsen trodde jeg at jeg kunne kontrollere det.

Bare et par timer i dag og. Det går bra.

Jeg var ung, så nattesøvnen var ikke noe stort problem. Jeg kunne alltids ta en kjapp lur rett etter skoletid og vente med leksene.

Så fort en ny versjon var i butikkene, løp jeg. Jeg klarte meg ikke uten siste oppdatering og nye funksjoner. Og ja, dette spillet kjøpes!

Etter noen år, endret jeg innkjøpspolitikken noe. Jeg prøvde å skjule avhengigheten ved å gi meg selv årets utgave til jul, med hilsen fra Julenissen. Denne strategien fungerte perfekt, og ingen fattet mistanke til at jeg hadde et problem.

Jeg fikk samboer og etter hvert kone, og da fikk jeg mer hjelp til å skjule misbruket, helt uten å jobbe for det. Den bedre halvdelen begynte nemlig å gi meg siste utgave av FM til jul! Dermed slapp jeg unna den dårlige samvittigheten også. Det var jo ikke min skyld at hun ville være snill!

Etter hvert ble det barn også, noe som førte til mindre spilletid. Det var nok til det bedre for familien, men jeg har ikke klart å holde meg helt unna, og det har blitt mer periodemisbruk.

Når jeg nå har klart å holde meg unna i 3 måneder, merker jeg suget igjen. I tillegg nærmer det seg jul. FM 2010 er i butikkene, og jeg har siklet på det en stund. Jeg har til og med kjøpt andre spill for å prøve å erstatte hungeren etter FM, men det er ingen ting som varer særlig lenge.

Jeg tror jeg trenger en sponsor. Hva gjør jeg om jeg får det jul i år og? Skal jeg be om å ikke få det? Men det er jo så deilig…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=xu0zMHJzuUU&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&feature=player_embedded&fs=1]

9 kommentarer


 1. Veit i allefall ke eg IKKJE skal kjøpa te deg te jul i år…


  1. Jeg tror på Julenissen.


 2. Shamefull! That fat bastard in the red suit is just feeding your addiction. On the other hand it could be worse. You could be dealing with the finger cramps, the blurred vision, and loss of sleep suffered by the guitar hero addicts everywhere.

  Hi my name is David, and I am an addict.

  (Group)…»Hello David»

  🙁


  1. Hello David. Welcome and thanks for sharing. We’ll get through this somehow! 🙂


 3. Hei, eg heiter Linda og eg er Settlerholiker…

  Eg vakna ein dag og hadde drøymt at Settlers-landsbyen min var under angrep og stod i brann. Måtte slå på pc’n for å sjekka om det faktisk var ein drøm, eller om det hadde skjedd kvelden før…

  No er det over eit år sidan eg sist starta opp eit Settlers-brett… Heilt til i dag. Eg skulle vise son min det beste spelet i verda, og var hekta i det eg høyrde den søte introen bre seg i rommet.

  Har eksamen på fredag og skal avinstallere spelet so fort eg har trykt på «send kommentar».
  Eg skal.
  Eg skal.
  Eg skal…


  1. Hei Linda. Velkommen. Takk for at du ville dele din historie. Jeg skulle ha lovet å hjelpe deg, men det kan bli vanskelig, da jeg kjøpte to Settlers-spill i dag…selv om jeg lover å ikke gi deg tilgang før etter eksamen… 🙂


 4. Å nei…..har planer om å prøve det nye Sims…..frykter at viruset dikka har kan smitte over på meg…..
  not good….


  1. Hehe…spillavhengighetsviruset er sykt mye mer smittsomt en svineinfluensaen!


Comments are closed.