Godt forsøk. NOT!

Et særs dårlig svindelforsøk (som til alt overmål gikk gjennom spamfilteret til Google). Kanskje fordi de har brukt Google Translate?

Dette er rett og slett humor. IT-humor

Hei vennen,

Hvor er du i dag og din familie? Jeg håper fint, jeg er Mr. Michael Webster, assisterende leder av Credit Suisse Bank her i London, England. Jeg kontakter deg når det gjelder til en bedrift forslag som vil være av en enorm fordel for både oss og de mindre privilegerte seg. Å være assistenttrener Greater London Regional kontoret, oppdaget jeg en sum av £16,500,000.00 GBP (seksten millioner Fem hundre britiske pund) i en konto som tilhører en av våre utenlandske kunder Late Mr. Moises Saba Masri. Han var en jødisk virksomhet mogul fra Mexico som døde på et helikopterkrasj. Mr. Saba var 47-år gammel da begge hans kone, hans eneste sønn Avraham (Albert) og hans datter svigersønn døde i en helikopterstyrt.

Valget av kontakter du vekket fra den geografiske natur hvor du bor særlig på grunn av sensitiviteten av transaksjonen og konfidensialitet her. Nå vår bank har ventet på noen av de pårørende til å komme opp for kravet av arven fondet, men dessverre alle tiltak har vært annullert. Jeg personlig har vært mislykket i finne verken pårørende eller noen pårørende til Mr. Saba. På denne hilsen, jeg søker ditt samtykke til å presentere deg som pårørende / Will Betalingsmottakers til den døde, slik at utbyttet av denne kontoen verdi på £ 16.5 millioner britiske pund kan bli utbetalt til deg.

Dette vil bli utbetalt eller delt i disse prosenter 60% til meg og 40% til deg. Jeg har sikret alle nødvendige juridiske dokumenter som kan brukes til å sikkerhetskopiere dette kravet vi er i ferd med å gjøre. Alt jeg trenger er å laste opp ditt navn til dokumenter og legalisere dem på den britiske High Court for å bevise at du legitim betalingsmottakeren. Alt jeg trenger nå er din ærlige samarbeid, taushetsplikt og tillit til at vi ser denne transaksjonen gjennom. Jeg kan garantere deg 100% suksess, og at denne virksomheten transaksjonen vil bli utført under den virkeområde loven og vil også beskytte deg mot eventuelle brudd på kontrakten.

Vennligst gi meg følgende som vi har 5 virkedager å kjøre den gjennom:

1. Ditt fulle navn:
2. Telefonnummer:
3. Kontakt adresse:
4. Alder:
5. Kjønn:
6. Yrke:

Etter å ha gått gjennom en metodisk søk, bestemte jeg meg for å kontakte deg håper at du vil finne dette forslaget interessant. Vær på bekreftelsessiden av denne meldingen og viser din interesse vil jeg gi deg mer informasjon.

Ditt samtykke til denne e-post og forretning forslaget vil bli høyt verdsatt.

 

Hilsen
Mr. Michael Webster.