Er vi i gang igjen?

Phew! Det var jaggu en laaang sommerferie! 🙂

Høsten er egentlig som et nyttår å regne, spesielt for oss som er relativt interessert i engelsk fotball, har bedre halvdeler som er utdanningskonsulenter (rart hvordan alle er blitt konsulenter de seinere åra! tømmerkonsulent=snekker, hårkonsulent=frisør, gjærdeigkonsulet=baker osv osv) og har fått minst én unge i skolealder.
Om det skulle være noen tvil, så er alle disse kriteriene på plass her i huset.

Det viktigste først: Fotballsesongen er i gang i Elizabeths rike! Wohoo!! AU! …. ok, kjære, det ALLER viktigste først: Guttungen har begynt på skolen!
Det er jaggu stort! Tror nesten jeg var mer spent enn ham mandag morgen der vi fulgte ham til hans første steg på utdanningsstigen, med ny sekk, nye klær og sveis for anledningen (ham), og foto- og videokamera parat (kona og meg).
Ikke overraskende var han uten tvil den eleven som hadde kortest tid nedpå stolen i klasserommet. Han har i alle fall allerede lært hvor doen er, hvor han kan drikke vann og hvor han kan spisse blyanten sin… 🙂
Dette skal bli moro!

Apropos moro…eller pinlig…jeg lovte ham en tur i badebassenget etter dagens fotballtrening, noe jeg selvfølgelig glemte.

«Pappa! Skulle ikke vi i bassenget.»

«Joda, bare ta av deg drakta og hopp uti du, så kan vi bruke drakta som håndkle etterpå…»

Da jeg kom til bassenget 5 minutter var han i full utfoldelse i bassanget…og da mener jeg UTFOLDELSE. Med «drakt» mente jeg trøya, lille venn….ikke trøye,shorts, sokker…og truse…
Jaja, beskjedenhet har vel aldri vært en dyd?

Jepp, da er vi i gang igjen! Så får vi håpe jeg klarer å holde tempoet oppe! 🙂

Og forresten, Premier League er i gang igjen! Wohoo!! YNWA