Bedratt!

Som sedvanlig på mandager, kom jeg i går hjem fra fotballtrening i 21.30-tida. Litt småkaldt var det, så jeg så fram til å komme inn og ta meg en varm dusj.
Sjokket var derfor stort da jeg tok kona på fersken i stua! Etter sekunder med lamslåelse, høylytt krangel og spent stemning, viste det seg faktisk at det ikke var første gang. Hun hadde holdt på sånn i flere uker!

Jeg bestemte meg så for å ta det som en mann: ikke knekke sammen, men planlegge HEVN, så i går kveld begynte jeg å søke på nettet. Har hørt at jeg skulle kunne finne det jeg trenger der, og fikk noen tips om gode sider og starte på.
Utvalget var stort. Mye bra, men jaggu er det mye søppel der ute og!
Jeg var imidlertid på utkikk etter kvalitet, og helst skulle jeg finne en som hun hadde siklet etter lenge. Ja, vi leker ikke butikk. Skal det være, så skal det være. Tenker det gjør ekstra vondt for henne når hun ser at vi spiller på samme lag.

Jeg har funnet noen alternativer som jeg gleder meg til å kose meg med. Tror jaggu jeg skal sende kona en mms mens jeg holder på og.

For de som lurer, var det dette kona bedro meg med (legg merke til den ironiske tittelen): http://www.imdb.com/title/tt1442462/

🙂

4 kommentarer


 1. Livet har vore so enkelt heime i Kyrkjevegen. Mannen i huset har reist på trening, og kona har kunna kosa seg med den eine etter den andre.
  Kvalitetsseriane har gått på rulleband. The Shield, Rome, Damages, Entourage. Det har vore fine timar mellom kona og hennar beste venn, tv’n.
  Men so var det plutseleg slutt! Plutsleg var mannen hekta. Sånn over natti liksom, skulle han sjå alt! Ikkje ein serie unnslapp! Ikkje ei gong da Battlestar Galactica vart kjøpt inn, eine og aleine for å «skremme vekk» seriesnyltaren. Men nei, han var kommen for å bli. Plutseleg vart den gode kvalitetstida erstatta med ventetid. Ikkje ein episode kunne sjåast utan at han skulle vera med…
  So ja, ho vart teken på fersken. I ferd med å sluke ein ny serie. I skjul.
  Nød lærer desperat kvinne å laste ned ukjente seriar i skjul for ein seriesnyltande ektemann.
  Finn deg din eigen!!!


  1. Ikke å slå under en stol at det har gått smertelig utover mitt gamle liv og, med Football Manager og andre herligheter.


 2. Hehe….
  Må innrømme at det var ikke akkurat dette jeg trudde det var altså… Men helt genialt innlegg, det skal du ha for 🙂

  Ønsker deg og din kone en flott kveld, og ja, jeg syns du skal ta hevn!!! 😉


  1. Takk for det, Nina! 🙂
   Jo takk, her blir nok en ny, fabelaktig kveld med en fabelaktig serie…

Comments are closed.